علت شارژ نشدن و خاموش شدن کارتخوان
اکنون که پول نقد کاهش یافته و بیشتر خریدها با کارت انجام میشود، داشتن دستگاه کارتخوان برای مغازهداران، دستفروشان و افرادی که با مشتریان سروکار دارند، امری اساسی شده است. دستگاه کارتخوان به عنوان ابزاری پراستفاده برای دریافت پرداخت از مشتریان شناخته میشود و به دو صورت سیار و ثابت وجود دارد. هرکدام از این انواع دستگاهها مزایا و کارایی خاص خود را دارند، اما مشکلاتی مانند خرابی یا خاموش شدن آنها میتواند وقفههای ناخوشایندی در کسب و کارها ایجاد کند. دلایل این مشکلات ممکن است مرتبط با قطعات سختافزاری یا نرمافزار دستگاه کارتخوان باشد. در این مقاله، قصد داریم به بررسی این عوامل بپردازیم و راهحلهایی برای رفع مشکلات احتمالی ارائه دهیم.
خرید کارتخوان سیار
دستگاه کارتخوان:
پایانه فروش، یا دستگاه کارتخوان، از طریق ارتباط تلفنی یا شبکه به شما این امکان را میدهد که با استفاده از کارت عابر بانک خود، در هر مکان و زمان، وجه خریداری شده را پرداخت نمایید. این روش از شما می خواهد که همیشه نقدینه کمترکنید، زیرا مبلغ مورد نظر از حساب بانکی شما کسر شده و به حساب فروشگاه واریز میگردد.
عوامل خرابی و مشکلات دستگاه کارتخوان:
خرابی باتری دستگاه:توانمندی باتری دستگاه یکی از عوامل مهم در عملکرد کارتخوان است؛ در صورت ضعیف شدن باتری، ممکن است با مشکلاتی همچون دیر شارژ شدن، مشکلات در آنتندهی و کندی تراکنش مواجه شوید. همچنین، خاموشی ناگهانی دستگاه نیز نشاندهنده نیاز به تعویض باتری میباشد.
شارژنشدن دستگاه هنگام متصل شدن به شارژر : هنگام مواجهه با عدم شارژ کارتخوان، ابتدا پریز برق، آداپتور و کابل شارژ را چک کنید و از سلامت آنها اطمینان حاصل کنید. با تست آمپر شارژر، سلامت شارژر را ارزیابی کرده و در صورت لزوم با اتصال به کارتخوان دیگری یا شارژر دیگر، علت عدم شارژ را بررسی کنید. اگر از شارژر موبایل استفاده میکنید، مطمئن شوید که سوکت کارتخوان اندرویدی استفاده از آن امکانپذیر است. بررسی سوکت سیم کارت یا IC شارژ نیز ضروری است، و اگر ولتاژ یا آمپر برق ورودی کم است، این ممکن است عاملی برای عدم شارژ کارتخوان باشد؛ در این صورت، بررسی ولتاژ ورودی با توجه به برق شهری ۲۲۰ ولت میتواند مشکل را حل کند.
سوختن دستگاه کارتخوان: در صورتی که کارتخوان به علت ضربه، افتادن از ارتفاع، نوسانات برق، خیس شدن، گرم و سرد شدن شدید و سایر عوامل، سوخته و دیگر روشن نشود، توصیه میشود به بخش تعمیرات شرکتی که دستگاه را تهیه کردهاید تماس بگیرید. در صورت آسیب به برد دستگاه، تعویض کارتخوان به جای تعمیر معقولتر است؛ زیرا تعمیر برد ممکن است ارزش اقتصادی نداشته باشد.
خراب شدن سوکت شارژ دستگاه: اتصال مکرر یا نادرست شارژر به دستگاه میتواند به سوکت شارژ آسیب بزند و عاملی برای عدم شارژ کارتخوان شود. با تعویض سوکت دستگاه، این مشکل به راحتی قابل حل است.
خاموش شدن یکسره دستگاه کارتخوان: پیش از در نظر گرفتن تعمیر یا تعویض باتری دستگاه کارتخوان، حتماً از قابلیتهای دستگاه با شرکت ارائه دهنده مشورت کنید. برخی شرکتها کارتخوان را به گونهای تنظیم میکنند که در صورت عدم استفاده به مدت کوتاه، به صورت اتوماتیک خاموش شود. به عنوان مثال، در برخی کارتخوانها، اگر دستگاه به مدت ۳۰ دقیقه بیکار بماند، خودبخود خاموش میشود. این ویژگی به تنظیمات دستگاه بستگی دارد و نشان از خرابی کارتخوان ندارد.
تموم شدن سریع شارژ دستگاه: زمان لازم برای تخلیه شارژ دستگاه کارتخوان به عواملی مانند تعداد تراکنشها، چاپ رسیدها، آنتندهی و سایر فعالیتهای دستگاه بستگی دارد. هرچه انجام کار توسط دستگاه بیشتر باشد، شارژ باتری به سرعت خالی میشود. تخلیه سریع باتری به معنای خالی شدن شارژ در حالت استندبای و یا استفاده بدون انجام کاری است. زمان تخلیه فوری بستگی به نوع باتری و شدت مشکل دارد، اما معمولاً زیر ۶ ساعت است. در این حالت، پس از تست و اطمینان از مشکل باتری، تعویض آن توصیه میشود.
———————————————————————————————————————————————————————————————
خرید کسب اطلاعات بیشتر و خرید فوری دستگاه کارتخوان سیار کلیک کنید
———————————————————————————————————————————————————————————————
تست باتری دستگاه کارتخوان:
مدت زمان تخلیه شارژ دستگاه کارتخوان به عواملی چون تراکنشها، چاپ رسیدها، آنتندهی، و دیگر فعالیتها وابسته است. هرچه دستگاه بیشتر کار کند، باتری به سرعت خالی میشود. تخلیه سریع باتری به معنای خالی شدن در حالت استندبای یا استفاده بدون انجام کاری است. زمان تخلیه فوری بستگی به نوع باتری و شدت مشکل دارد، اما معمولاً زیر ۶ ساعت است. در این شرایط، پس از تست و اطمینان از مشکل باتری، تعویض آن توصیه میشود.
در صورتی که دستگاه بعد از روشن شدن بهخوبی عمل کند، این نشاندهنده سالم بودن باتری داخلی است. برای تست وضعیت باتری اصلی و حل مشکل شارژ نشدن کارتخوان، دستگاه را به شارژر وصل کرده و حداقل ۱۰ ساعت منتظر شارژ کامل باشید. در صورتی که شارژ بهسرعت تمام شود، باتری خارجی احتمالاً ناسالم است و نیاز به تعویض دارد. این زمان کوتاه بستگی به نوع و ظرفیت باتری دستگاه دارد و مقایسه با زمان سالم بودن باتری به عنوان معیار مناسب خدمت میکند.
راه های مراقبت از باطری دستگاه کارتخوان:
برای مراقبت از باتری دستگاه کارتخوان، میتوانید از راههای زیر استفاده کنید:
1. تنظیمات مصرف انرژی: تنظیمات مصرف انرژی دستگاه را بهروز کنید و از امکانات مدیریت انرژی بهرهمند شوید.
2. استفاده بهینه از دستگاه: اجتناب از استفاده بیش از حد یا بیفایده از دستگاه کارتخوان، به خصوص در شرایط استندباید وسواس را افزایش دهد.
3. آپدیت نرمافزار: همیشه نرمافزار دستگاه خود را بهروز نگه دارید تا بهینهترین عملکرد و بهرهوری از باتری را داشته باشید.
4. نگهداری دمای مناسب: دستگاه را در محدوده دمای مناسب نگه دارید؛ دمای بالا یا پایین میتواند به باتری آسیب برساند.
5. تخلیه دورهای باتری: بهطور دورهای باتری را کاملاً تخلیه و سپس به صورت کامل شارژ کنید تا عمر مفید باتری افزایش یابد.
6. استفاده از شارژر معتبر: از شارژرهای معتبر و مطابق با مشخصات تولیدکننده استفاده کنید.
7. کنترل تعداد تراکنشها: کنترل تعداد تراکنشها و فعالیتهای دستگاه برای کاهش زمان استفاده از باتری مفید است.
با اعتنای به این موارد، میتوانید عمر مفید باتری دستگاه کارتخوان خود را بهبود بخشید و به بهرهوری بهتری دست یابید.
———————————————————————————————————————————————————————————————
خرید کسب اطلاعات بیشتر و خرید فوری دستگاه کارتخوان ثابت کلیک کنید
———————————————————————————————————————————————————————————————
سخن پایانی:
در این مقاله، نکات حیاتی درباره دلایل شارژ نشدن باتری کارتخوان بهتفصیل بررسی شده است. پیشنهاد میشود که ابتدا این مقاله را به دقت مطالعه کرده و سپس با بهرهگیری از دانش خود، اقدام به رفع این مشکل کنید. اطلاع از این موارد به پیشگیری از خراب شدن باتری کارتخوان نیز کمک میکند. همچنین، در صورت داشتن سوالات، خوشحال میشویم که آنها را در قسمت دیدگاهها مطرح کنید.