نقش دستگاه پوز در تجارت الکترونیک
بازار در حال دگرگونی، فرصت بزرگی را برای کسب و کارها ایجاد کرده تا ارتباط خود با مشتری را بهبود دهند و بازار خود را در دنیای آنلاین گسترش دهند.
نقش دستگاه پوز در تجارت الکترونیک
بازار در حال دگرگونی، فرصت بزرگی را برای کسب و کارها ایجاد کرده تا ارتباط خود با مشتری را بهبود دهند و بازار خود را در دنیای آنلاین گسترش دهند. تجارت الکترونیک برای اولین بار در دهه 1960 و از راه یک مبادله الکترونیکی داده ها بر روی شبکه های ارزش افزوده معرفی شد و با زیاد شدن دسترسی به اینترنت و پیدایش فروشندگان آنلاین مشهور در دهه 1990 و ابتدای دهه 2000 رشد نمود. برای داشتن یک کسب و کار تجارت الکترونیک موفق، نیاز به داشتن پهنای باند مخابراتی و اینترنت خواهد بود. در بحث تجارت الکترونیک دیگر احتیاجی به منتظر شدن چک یا انتظاری 30روزه برای انواع دیگر پرداخت ها نخواهد بود، عملیات تراکنش بلافاصله انجام می گردد یا حداکثر به 2یا 3 روز زمان احتیاج دارید تا پول از طریق سیستم بانکی وارد حساب تان گردد. در ادامه مطالب درباره نقش دستگاه پوز در تجارت الکترونیک به بررسی بیشتری خواهیم پرداخت.
دستگاه پوز چیست؟
بهتر است بدانید یکی از مهمترین تصمیمات موثر و کلیدی در هر کسب و کار موفق، به خصوص کسب و کارهای آنلاین و اینترنتی در بحث تجارت الکترونیک، داشتن سیستم های پرداخت آنلاین و معتبر خواهد بود. ارائه ی سرویس به کاربران و مشتریان عزیز، حمایت فنی و رابط کاربری آسان و جذاب بین پردازنده و دستگاه پوز، قسمتی از بهترین فاکتورهاست که صاحبان فروشگاه های آنلاین و سنتی به آن توجه ی بسیاری خواهند داشت.
در چند سال اخیر خیلی از شرکت ها ایده و فکر جدید و نوینی برای تغییر رفتار سنتی مردم در زمینه پرداخت و استفاده آن ها از پول نقد انجام داده اند و بر اساس محاسبه و برآورد های انجام شده، روش های جدید و موثرتری برای رفع نیاز های پرداختی وجود دارد که پرداخت آنلاین و دستگاه پوز یا کارتخوان، بهترین و مطلوبترین گزینه خواهد بود.
با ذکر مثالی نقش دستگاه پوز در تجارت الکترونیک را بیشتر توضیح خواهیم داد. به طور مثال: صاحب یک فروشگاه بزرگ لباس از طریق آنلاین (بحث تجارت الکترونیک) اقدام به فروش لباس های قرار داده شده در سایت فروشگاه می نماید و با قرار دادن جزئیات کامل از مشخصات انواع لباس های فروشگاه در سایت خود، اقدام به جذب مشتری و در نهایت فروش می نماید. این فروشنده با مهارتی که در کسب و کار آنلاین خود دارد و با در اختیار داشتن اینترنت، این اقدام فروش را یا به شکل آنلاین می فروشد و یا تحویل درب منازل به کمک استفاده از دستگاه خودپرداز (پوز). به این صورت که مشتری پس از دریافت حضوری کالا درب منزل اقدام به پرداخت آنلاین با کارت کشیدن توسط دستگاه پوز یا خود پرداز شرکت می نماید.
البته پرداخت آنلاین کالا با دریافت شماره حساب شرکت فروشنده از طریق خودپرداز هم یکی دیگر از راه های کسب و کار تجارت الکترونیک خواهد بود.
تجارت الکترونیک چیست؟
الکترونیکی کردن همه ی کنش ها و واکنش های یک کسب و کار، همراه با همه ی آدم ها و نقش های آن را تجارت الکترونیک می گویند.
تجارت الکترونیک منجر به ایجاد تغییرات قابل ملاحظه ای در شرایط رقابتی شده است. انقلاب تجارت الکترونیکی به شرکت های کوچک امید داد تا بتوانند در کنار شرکت های بزرگ به تجارت بپردازند. شرکت های کوچک باید عضو سیستم تجارت الکترونیک گردند، در غیر این صورت توانایی خودشان را برای باقی ماندن در صحنه رقابت کسب و کار از دست می دهند.
تجارت الکترونیک چه کمکی به شرکت ها می نماید؟
تجارت الکترونیک کمک می کند تا کالای خود را به شکل مناسب معرفی نماید. در سایت شرکت، به راحتی انواع و اقسام اطلاعات مربوط به محصول مورد نظر و کسب و کار به مشتریان ارائه می گردد. اگر مشتریان شرکت تشویق شوند تا به شکل منظم و دقیق از سایت بازدید کنند، پولی که قرار است برای بازاریابی و تبلیغات صرف شود صرفه جویی خواهد شد.
در درجه اول در بحث تجارت الکترونیک وب سایت محصول شرکت مورد نظر باید به مشتریان معرفی شود. چنان چه مشتریان سایت بازدید کردند، به احتمال قوی هر از گاهی برای دیدن محصول جدید به سایت مراجعه خواهند کرد.
اما در بحث تجارت الکترونیک، تحویل خدمات، کالا، محصولات از طریق خطوط تلفن، شبکه های رایانه ای، وسایل ارتباطی دیگر مانند پرداخت هزینه محصول از طریق پوز یا دستگاه کارتخوان صورت می گیرد.
تجارت الکترونیک برای پیشرفت جریان کاری و مبادلات تجاری ایجاد شده است و در اصل زمینه ای مناسب برای افراد یک جامعه فراهم کرده تا افراد بتوانند در آن آموزش لازم دیده و مشارکت داشته باشند و درضمن تعامل لازم بین آن ها انجام گردد.
تجارت الکترونیک در آینده چه نقشی دارد و استفاده از دستگاه پوز به چه شکلی خواهد بود؟
تاکنون روند و پیشرفت بالایی در بخش بانکداری الکترونیکی در کشور دیده می شود. ایجاد بانک های خصوصی زیاد و ظهور شعبه های الکترونیکی آن ها، بانک های دیگر کشور را برای سرمایه در این بخش ترغیب نموده است. در ضمن، امکان خرید اینترنتی به کمک کارت های اعتباری در کشور به کمک چندین بانک فراهم شده است.
نحوه کارکرد پوز در تجارت الکترونیک
نحوه کارکرد دستگاه کارتخوان یا پوز در بحث تجارت الکترونیک بر دو اساس شماره گیری تلفن و اینترنت می باشد. به این شکل که در حالت تلفن کافی است کارتخوان به خط تلفن اتصال یابد و در حالت اینترنت دستگاه به یک بستر اینترنت مثل وای فای متصل خواهد شد. دستگاه های کارت خوان بیسیم جزو گروه دوم می باشند و از اینترنت سیم کارت برای انجام تراکنش بهره خواهند برد.
برای تهیه اینترنت بی سیم برای دستگاه کارتخوان، می توان از مودم های سیمکارتی استفاده نمود که اینترنت را از سیم کارت دریافت کرده و به lan و وای فای انتقال می دهند.
جمع بندی
دستگاه پوز یا کارتخوان امروزه در همه ی کسب و کار های مختلف از جمله بحث تجارت الکترونیک مورد کاربرد می باشد و اکثر صاحبان کسب و کارها از این ابزار به عنوان موثرترین ابزار در روند انتقال داده به حساب فروشنده، پرداخت های آسان در کوتاهترین زمان ممکن استفاده می نمایند. در دنیای امروز با پیشرفت های زیادی که در زمینه های مختلف تکنولوژی صورت گرفته، استفاده از دستگاه کارتخوان یا پوز در بین همه مشاغل رواج یافته است.