مفهوم دستگاه ریفر، استوک و آکبند در کارت خوان
برای بسیاری از افراد این پرسش پیش می آید که تفاوت دستگاه کارتخوان ریفر و دستگاه استوک و آکبند چه می باشد؟
کارتخوان سیار
مفهوم دستگاه ریفر، استوک و آکبند در کارت خوان
برای بسیاری از افراد این پرسش پیش می آید که تفاوت دستگاه کارتخوان ریفر و دستگاه استوک و آکبند چه می باشد؟ در این مقاله به تفاوت های آنها می پردازیم و اول هر کدام را به اختصار برای شما بیان می گردد.
دستگاه استوک
این دستگاه از سری دستگاه های نو واستفاده نشده در بازار گسترده میشود، بعد از مدتی که افراد آن را استفاده زیاد نکرده به فروش گذاشته می شود. واژه استوک در ایران، به کالاهای وارداتی یا دست دوم با کیفیت مورد قبول افراد بیان می شود. این کالا ها اغلب سالم بوده است و سال های زیاد به خوبی کار کرده و مشکل خاصی ندارند. در خرید این نوع دستگاه باید خیلی دقت شود که کالای خریداری شده از تمامی قسمت ها برای استفاده، سالم بوده است یاخیر؟ آزمایش های روی آن انجام گیرد، این کار حداقل چند روز زمان میبرد.
از زوایای مختلف این دستگاه مورد نظر تست گردد. به دلیل قیمت منصفانه و قابل قبول برای مشتریان باعث فروش زیاد این نوع دستگاه شده است. هرچند نمیشود کیفیت را فدای قیمت کرد. بعضی از شرکت های اروپایی و آمریکایی برای اینکه مشتری بیشتری جذب کنند، از ترفندهای مشتری یابی جالبی استفاده می کنند. مثلاً فروشگاه سانتوس که این فروشگاه بزرگ در برزیل می باشد، به مشتریان خود شرایط بازگرداندن کالا با هر دلیل یا بدون دلیل بعد از هفت روز را گذاشته است. کالای برگشتی به انبار انتقال داده شده و به داخل فروشگاه آورده نمی شود.
در داخل انبار کالاهای برگشتی درجه بندی می گردد. کالاها به صورت عمده به فروش می رسد. ممکن است کالایی را به صورت استوک خریداری کنند، در حالی که به صورت دست نخورده در بسته بندی کامل، نو و اصلی مانده باشد. البته درجه چنین کالا ها A می باشد و شما با اطمینان از نو بودن و اصل بودن با خیال راحت خریداری میکنید.
دستگاه آکبند
این دستگاه که در کارخانه بعد از مراحل تولید و با گذشت از مرحله کنترل کیفیت و تضمین کیفیت، در بسته بندی مشخصی قرار گرفته و به بازار عرضه می گردد. دارای گارانتی محصول و گارانتی قطعه می باشد.
دستگاه ریفر
دستگاه ریفر به دستگاه هایی اطلاق می شوند که بازسازی شده باشند.
بانک ها برای اینکه شما را مالک یک دستگاه کارت خوان کنند، مبالغی را در حساب شما مسدود میکنند و بعد دستگاه را تحویل می دهد.
شما در یک زمان مشخص به اندازه کافی تراکنش نداشته باشید، بانک دستگاه را از شما پس خواهد گرفت. بسیاری از شرکت ها این دستگاه ها را از بانک خریداری کرده و برای بازسازی به کارخانه می دهد. در کارخانه با توجه به اینکه قاب روی کارت خوان را باز میکنند، تمامی قطعات داخل دستگاه را به روز رسانی کرده و اگر قطعه نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشد انجام می دهد، داخلی دستگاه را نوسازی می کند. بعد از نوسازی داخلی دستگاه، قاب روی کارت خوان را می بندند و یک هولوگرامی از گارانتی روی دستگاه نصب می کنند. معولاً مدت این ضمانت نامه ها 6ماه می باشد.
بعضی از شرکت ها ۵ سال خدمات پس از فروش هم دارند. با اینکه باتری این دستگاه مصرفی می باشد بعضی از شرکت ها به مدت ۳۰ روز آن را گارانتی می کنند. شرکت های سودجو قیمت دستگاه ریفر را همانند دستگاه آکبند به مشتریان می فروشند، برخی از شرکت ها این دستگاه ریفر شده را برچسب ریفر می زنند که خریداران با آگاهی کامل خریداری نمایند.